Coaching

Het leven lijkt wel steeds hectischer te worden en er wordt meer van ons verwacht. Hoe houd je in de hedendaagse drukte balans en verlies je je eigen behoeftes niet uit het oog. Hierbij kan coaching goed helpen.

In de sessies gaan wij samen op zoek naar jouw waarden en doen we oefeningen waardoor jij je bewust wordt van jouw patronen. Ik maak hierbij gebruik van verschillende technieken, waaronder voice dialogue, ACT, transactionele analyse en het gelukkig werken kompas. 

Dit alles gebeurd met aandacht, zorg en humor, maar het kan soms ook confronterend zijn. Je krijgt hierdoor nieuwe inzichten, waardoor je met gerichte acties al snel richting je doel gaat bewegen.

Een intake gesprek duurt een uur en is geheel vrijblijvend. Aan het eind van dit gesprek hebben wij jouw coachdoel helder en bespreken we hoeveel sessies we nodig zullen hebben. Afhankelijk van het coachdoel hebben we over het algemeen 4 à 6 sessies nodig.

Gesprekken vinden plaats op de Graaf Aelbrechtlaan 16 in Amstelveen (vlakbij Amsterdam, de A9 en A10). Het is tevens mogelijk om op lokatie af te spreken.

 

Zin om samen met mij hierover van gedachten te wisselen? Je kan altijd contact opnemen voor een gratis intake. Ik spreek je graag!

 info@saskiawessels.com | 06-10920216

KVK: 63014939 | NOBCO: 29359

© 2016 Wessels Coaching & HR Advies