Na de studie bedrijfskunde heb ik meer dan 12 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als HR manager, adviseur en consultant. Ik kwam door mijn werk vaak met coaching in aanraking en wilde me hier graag meer in verdiepen. Ik heb verschillende management-  en coachtrainingen gevolgd en de geaccrediteerde coachopleiding Coach Intensive afgerond.

Daarnaast werk ik ook met When purpose meets people. Wij geloven dat als organisaties, teams en mensen werken vanuit wat er écht toe doet voor ze, de essentie, de purpose – ze zich volop inzetten, het verschil maken voor klanten en op hun best presteren. Daarom verbinden wij purpose met mensen en mensen met hun purpose. 

Kijk op www.whenpurposemeetspeople.com voor meer informatie.

 

In mijn werk draait voor mij alles om mensen. Aan de ene kant het creëren van bewustwording en richting kunnen geven aan het (werkende) leven vanuit jezelf. Aan de andere kant door een werkomgeving te kunnen creëren waarin mensen op hun best kunnen functioneren. Dit alles om mensen te helpen om in hun kracht te komen, zodat ze optimaal kunnen presteren en volop van het leven kunnen genieten.

 

 

                                                 Saskia Wessels

 info@saskiawessels.com | 06-10920216

KVK: 63014939 | NOBCO: 29359

© 2016 Wessels Coaching & HR Advies