Coachtrajecten

"Saskia is een erg fijne coach. Ze is aandachtig en deskundig. Ik heb een aantal zeer bruikbare eye-openers en handvatten van haar gekregen."
Geesje, trainer/projectleider

 

"Ik kwam bij Saskia omdat ik beeld bij mijn volgende (carriere)stap wilde krijgen. Door Saskia lukte het mij buiten de gebaande paden te denken en mijn talent te vertalen naar concrete mogelijkheden. Vooral het formuleren van een persoonlijke missie was een eye-opener. Het beeld van de volgende stap heb ik nu en voor de weg hier naar toe hebben we concrete acties gepland. Ook heb ik -nu die klik er eenmaal was- gekozen voor verlenging om aan een persoonlijk ontwikkeldoel te werken. Om dit te bereiken combineert Saskia gemakkelijk verschillende theoretische modellen. Wat ik ook prettig vind is dat zij veel ervaring meeneemt uit de praktijk (zowel zakelijk als in work-life balance) en toch zorgt dat ik zelf met de 'oplossing' kom. Coaching door Saskia is een investering in jezelf die ik iedereen zou willen aanraden!"

Carolien, manager marketing & communicatie

"Ik heb Saskia ervaren als een prettige en professionele coach. Saskia laat je echt zien dat je talenten hebt en dat je trots mag zijn. Ze is betrokken, luistert goed, stelt de juiste vragen op de juiste momenten en is integer. Ik beveel haar zeker aan!"

Elke, business manager

 

"De sessies met Saskia hebben me enorm geholpen de betere versie van mezelf te worden." 

  Arjen, commerciële binnendienst

 

“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn carrière en wist niet goed wat ik wilde en waar ik moest beginnen.  Met de hulp van Saskia weet ik nu beter waar mijn talenten liggen en waar ik blij van word op werkgebied. Saskia is een vaardige coach die de tijd neemt voor je verhaal en je op de juiste momenten weet te voorzien van de handvatten om zelf aan het werk te gaan. Saskia heeft mij goed geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe functie”

  Hanne, HR coördinator

Opdrachtgevers

Ik heb ervaring in de consultancy, advocatuur, olie, vervoer, retail en bankensector. Hierbij een selectie van klanten of kijk op mijn LinkedIn ​​.

 info@saskiawessels.com | 06-10920216

KVK: 63014939 | NOBCO: 29359

© 2016 Wessels Coaching & HR Advies